Over ons

Oculus Sensus is een jong bedrijf welke in 2022 is opgericht en zich met name richt op het begeleiden en trainen van professionals werkzaam binnen het domein van de (particuliere) opsporing. Met name wanneer "low profile" uw werk doen gewenst is om inlichtingen te vergaren, biedt Oculus Sensus uitkomst. De instructeurs waarmee Oculus Sensus werkt hebben zeer ruime ervaring met het werken aan een diversiteit van (opsporings) onderzoeken, zowel nationaal als internationaal. Oculus Sensus onderscheid zich mede door het ontwikkelen van maatwerk trainingen en opleidingen. Dus niet enkel "kennis van de plank gepakt" zonder te werken aan het fundament. Maar een compleet pakket, opgebouwd vanuit een nieuw te (her)vormen fundament én met oog voor UW bedrijfsvoering. Daarnaast biedt Oculus Sensus operationele ondersteuning.

Ons team

Bas Tielemans.

Bas Tielemans.

Positie Eigenaar Oculus Sensus

Specialisatie Covert Surveillance Specialist

Ervaring Specialistische Recherche diensten van politie. Onderofficier der Koninklijke Marechaussee. Training, coaching en begeleiding.

Achtergrond Ruim 22 jaar werkzaam geweest in verschillende operationele functies binnen de Nederlandse politie en Defensie. In deze tijd was ik onderdeel van verschillende gespecialiseerde rechercheteams welke zich richtten op zware criminaliteit. Waarbij ik een passie heb ontwikkeld voor het werken in de schaduw.

Type Down to earth. Verbindend. Stil op de achtergrond, maar daarom niet minder aanwezig.

Danny Meervliet

Danny Meervliet

Positie In 'het veld' of op kantoor

Achtergrond Jarenlange ervaring als operationeel ondersteuner binnen verschillende (overheids) diensten. Waarbij ik mijzelf heb gespecialiseerd tot een allround technicus op het gebied van sensoren in brede zin. Met een passie voor het werken aan en met (covert) camerasystemen.

Type Perfectionistisch. Nauwkeurig. Erg secuur in mijn werk, altijd op zoek naar de beste oplossing. Hecht waarde aan goede vriendschappen en altijd in voor een praatje.

Oculus

Oculus

Positie In de schaduw.

Over Onze oculussen zijn discreet. Zij weten hoe het verschil te maken wanneer zij zich in de schaduwen bevinden.

Type De oculus voldoet niet echt aan enig stereotyp, ze kunnen daarom ook niet echt getypeerd worden. Of toch wel? Wie zal het zeggen.. Over het algemeen is Oculus zachtaardig van aard.